Combi Tools ApS   +45 7555 6233   info@combitools.dk

Maskiner

Hos Combi Tools ApS har vi et bredt udvalg af maskintyper, så vi kan klare størstedelen af fremstillingsprocesserne internt.

Vi afdækker et stort område inden for fræsning, hvor vi med vores nyeste MAKINO D300 og HERMLE C20U, kombineret med vores 3D CAM-system, nu også er i stand til at fræse 5-akset - indekseret såvel som simultan.

Med både en trådgnister og sænkgnister på værkstedet klarer vi også den del af bearbejdningen på de opgaver, vi har i hus.

Ved opgaver, der udelukkende drejer sig om sænkgnist, kan vi også stå for fremstillingen og konstruktionen af elektroderne til opgaven.

 

3 og 5 akset fræsning

Med 5-akset fræsning og bearbejdning af komplekse emner kan vi servicere jer fra prototype til serieproduktion.

Vi afdækker et stort område inden for fræsning, hvor vi med vores nyeste Hermle-maskine, kombineret med vores 3D CAM-system, nu også er i stand til at fræse 5-akset - indekseret såvel som simultan.

 

Trådgnist

Med trådgnistning har vi udstyr der nemt kan skære igennem emner af hærdet stål og hårdmetal ved hjælp af tynd messingtråde og strøm.

Vi er i stand til bearbejd både kobber/messing/stål/hårdmetal med to forskellige type af trådgnistning-olie og -vand. Vi vil gerne fremhæve olie trådgnistning, som minimere det hvide lag og gør det muligt at få utrolige flotte og jævne overflader, der reducere tidsforbruget ved polering processen.

Sænkgnist

Med sænkgnistning har vi udstyr der kan bearbejde komplekse emner og faconer, hvor fræsning og trådgnistning ikke er muligt.

Man fremstiller en kobber elektrode med den ønsket facon, som man så bruger til at fjerne materiale i stål med ved hjælp af strøm.

Maskinliste

Makino D300       5- akset- fræser
Hermle C20 5- akset- fræser
Makino F5 3- akset- fræser
Hyundia/KIA 3-akset- fræser
Deckel FP4M manuel fræser
   
   
   
Makino U6 heat  trådgnister vand
Makino UPV 3 trådgnister olie
   
Zimmer+Kreim 850    sænkgnister
Zimmer+Kreim 600 sænkgnister
   
   
   

Okamota plansliber
Båndsav
Drejebænk
Søjlebordmaskine
Udstøder afkorter
Ultralyd kar formrens

Combi Tools ApS

Hustedvej 30, 6064 Jordrup
Telefon: +45 75 55 62 33
Fax: +45 75 55 62 34
Mail: info@combitools.dk

Kompetencer

  • 3 akset fræsning
  • 5 akset fræsning
  • Tråd og sænkgnistning
  • 3D konstruktion

Læs mere

Lad os hjælpe med dit projekt 

Har du spørgsmål om mulige løsninger, eller har du konkrete opgaver, som du ønsker, vi skal kigge på, så er du altid velkommen til at henvende dig til os.

Kontakt os

SmallBiz | San Francisco | +01 123 444 666 |
© All Rights Reserved Terms of Use and Imprint