Combi Tools ApS   +45 7555 6233   info@combitools.dk

Combi Tools værktøjs- og maskinfabrik

Combi Tools ApS er en lille og solid, værktøjsfabrik, som er beliggende nær Egtved - mellem Vejle og Kolding. Vi beskæftiger fem medarbejdere, som har været i branchen i mange år og dermed har samlet sig meget erfaring inden for fremstilling af værktøjer - formværktøjer såvel som snit og stans.

Vores vision er at være i tæt samspil med vores kunder. Derfor bestræber vi os på, at kunden har én kontaktperson, som følger den givne opgave helt til dørs. Dermed sikrer vi også, at kunden får opgaven udført efter de aftaler, der på forhånd er lavet.

Har du spørgsmål om mulige løsninger, eller har du konkrete opgaver, som du ønsker, vi skal kigge på, så er du altid velkommen til at henvende dig til os.

 

Maskinpark

Hos Combi Tools ApS har vi et bredt udvalg af maskintyper, så vi kan klare størstedelen af fremstillingsprocesserne internt.

Vi afdækker et stort område inden for fræsning, hvor vi med vores nyeste MAKINO D300 og HERMLE C20U, kombineret med vores 3D CAM-system, nu også er i stand til at fræse 5-akset - indekseret såvel som simultan.

Læs mere om vores maskiner

 

Værktøjer

Hvad enten du har brug for sprøjtestøbeværktøjer eller værktøjer til snit og stans, så har vi noget at byde på hos Combi Tools ApS.

Ved nye værktøjer kan vi tilbyde vores assistance helt fra idé-fasen gennem en solid konstruktion og videre til fremstillingen på moderne CNC-maskiner. Alt sammen ud fra de krav eller ønsker, du som kunde må have til det færdige produkt.

Læs mere om de værktøjer vi bygger

Polering

Combi Tools ApS har siden 2010 specialiseret sig i polering af værktøjsdele.

Vi har i dag to mand ansat med ekspertise indenfor området, og har på værkstedet en tredje mand at trække på under spidsbelastning, som også har en del erfaring indenfor polering.

Læs mere om polering

3D modelering 

Vi konstruere og laver CAM-programmering i samme system. Det giver et bedre samspil mellem de forskellige faser af et værktøj.

Med Tebis har vi et CAD/CAM-system, der understøtter de maskiner, vi har på værkstedet - hvad enten det drejer sig om fræsning eller trådgnist. Dermed har medarbejderne en ensartet programmeringsflade til alle typer maskiner.

Læs mere om vores CAD/CAM ekspertise

Combi Tools ApS

Hustedvej 30, 6064 Jordrup
Telefon: +45 75 55 62 33
Fax: +45 75 55 62 34
Mail: info@combitools.dk

Kompetencer

  • 3 akset fræsning
  • 5 akset fræsning
  • Tråd og sænkgnistning
  • 3D konstruktion

Læs mere

Lad os hjælpe med dit projekt 

Har du spørgsmål om mulige løsninger, eller har du konkrete opgaver, som du ønsker, vi skal kigge på, så er du altid velkommen til at henvende dig til os.

Kontakt os

SmallBiz | San Francisco | +01 123 444 666 |
© All Rights Reserved Terms of Use and Imprint